måndag 16 januari 2012

Les Merveilleuses de Ladurée


 Fantastiska nyheter! Jag har väntat på det ett tag efter att ha sett bildbevis i japanska modetidningar, men efter lite googlande har jag idag fått mina önskningar bekräftade, och förtydligade på engelska: Ladurée ska släppa en egen sminklinje!
Om det är någon som inte känner till Ladurée (bevare mig väl) så är det ett franskt företag, ett konditori rent av, som grundades 1862 -äsch, följ länken ovan om ni vill veta mer- och är bland annat kända (mer kända får man väl lov att säga) genom sin medverkan i Sofia Coppolas film Marie Antoinette. Det är japanska företaget Albion som samarbetar med Laduree, vilka även står bakom Anna Sui´s, Jill Stuart´s och Paul&Joe´s sminklinjer, och vi kan vänta oss att kvalitén är därefter.
I Tokyo har Laduree två tesalonger i varuhuset Mitsukoshi (i Ginza och Nihonbashi), vilka är väl värda ett besök om ni har svängarna förbi.
Förutom en grundstomme med foundation, concealer, primers och puder verkar fokus ligga på kinder -puderrouge i hela 20 nyanser samt cremerouge i fem färger och ett otroligt vackert formpressat rouge (i form av en skål med rosenblad) i tre nyanser. Linjen kommer att släppas redan 29:e januari här i Japan, medan Europa får vänta till hösten, och USA ännu något längre. Gissa vem som kommer att hänga på låset. (så fort jag lyckats tyda var de kommer säljas. Mitsukoshi är väl ingen långsökt chansning, eller vad tror ni?)


1 kommentar:

Liva sa...

omg omg omg omg!!
Grymt! :) shoppa shoppa shoppa!!